Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за андроид навигация (159)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
    Щом е с андроид винаги може да се инсталират приложения.

Иначе внимавайте с тея андроид навигации, че скоро видях една, която на пръв поглед изглеждаше ОК, но отзад, където трябваше да е алуминиевия радиатор на стъпалото имаше... пластмасова имитация.
    И естествено звука беше като на VEF на батерии
    И те за това не рискувам да си сменя CD-то с китайче. Боднах един Microlink да ползвам флашки и толкоз. Иначе за къв ми е тоя Bose, ако звука е като от "VEF на батерии"
    Още, не привличам погледите на ши'аните наркомани и подобни отрепки.
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
      Боднах един Microlink да ползвам флашки и толкоз.
      Колега, ще споделиш ли какъв е този Microlink? Аз заради Bose-то не смея да слагам навигации и ако има нещо, с помощта на което да си пускам музика от флашка без маса перипетии ще съм ти адски благодарен
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm Lusso ~180bhp

Comment

• Чейнджър емулатор. Включва се на мястото на чейнджъра и свири флашки вместо дискове.

Има ги всякакви - yatour, microlink, xcarlink, dension, че даже и безименни китайци. Между 100 и 200 лева са базовите версии с ЮСБ и карта памет. Има и варианти с блутут.

Плюсове - работят копчетата на волана, не си променяш дизайна на интериора.
        Минуси - не показва имената на песните, и трябва да ги подреждаш строго в папки с имена CD01, CD02 и т.н. с ограничения към формат и брой файлове.

http://www.proarm.info/product/435/m...at-lancia.html
        https://www.youtube.com/watch?v=AUUcR6zjG6s

Не е лошо решение, но аз имам други идеи.
        Досега винаги на свои коли и на приятели съм сменял заводското радио с pioneer и винаги звука е бил по-добър с пайнера. Бих пробвал и на 159 как ще се получи.
        Last edited by dhtj; d.m.y г., 17:32.
        156 2.0TS

Comment

• Мерси.

По принцип съм наясно какво представляват, но се отказах от Yatour-a заради галимациите с имена на песни, ограничения на брой файлове и незадоволително качество на звука. Затова питам как са Microlink-овете, че и аз съм с Bose и нямам желание да жертвам качеството на звука само за да могам да си пускам mp3-ките от флашка, а не от диск

Comment

• Аз се отказах от смяна на фабричната навигация, защото там имам меню с опции за колата. Неща които с афтърмаркет 2дин плеър няма как да подкараш. Отказах се също и от Ятора защото качеството на звука не е това което очаквах. Карам си старомодно с мп3 дискове и цд чейнджър с аудио дискове (според мен като качество е доста добре). Като цяло фабричните неща са кофти, мудни, някой път забиват, ама се свиква. Като допълнение съм си боднал едно тубе Алпин нещо си..., да си правят компания с Босето когато ме избие простотията или ми се припее
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от powerf00l Покажи съобщение
              По принцип съм наясно какво представляват, но се отказах от Yatour-a заради галимациите с имена на песни, ограничения на брой файлове и незадоволително качество на звука. Затова питам как са Microlink-овете, че и аз съм с Bose и нямам желание да жертвам качеството на звука само за да могам да си пускам mp3-ките от флашка, а не от диск

Щом държиш на качеството, си вземи WEFA (не е ВЕФ ). По-евтин е от Микролинк и Ятур, а чете повече формати, в т.ч. и 24 битов flac.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Щом държиш на качеството, си вземи WEFA (не е ВЕФ ). По-евтин е от Микролинк и Ятур, а чете повече формати, в т.ч. и 24 битов flac.
                Златен

Сега го проверих - версията с Bluetooth е 160 лв., ама ако се монтира лесно, свири добре, погажда се с Босето и не прави проблеми ще ги преживея

Comment

• И аз благодаря.

Това че поддържа flac е страхотно.Имам и поп и класическа музика под flac формат.

Десетина диска е чейнджъра, имам заредени 4 с класическа музика, останалите с поп музика от последните 30 години и един с сборна италианска от най известните песни.Актуалната от дискотеките я слушам по радиото.
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Айде пак 120лв разход, еййййй.
                    Microlink-a работи по-добре от Yatour, по-бързо и с по-добро качество, НО 90% от музиката ми е flac, така че ще се възползвам.

Comment

• Аз поръчах WEFA с Bluetooth - днес со пращат, утре пристига, живот и здраве в четвъртък ще го монтират. Стискайте палци
                      Last edited by powerf00l; d.m.y г., 20:02.

Comment

• https://www.joyingauto.com/joying-ne...a3eiya8MqBWX2Q
                        Колега си сложи на Хондата ето такава... Много добре ми се видя и като звук и като настройки. Има бая изгъзици и екранчето е супер. Дали би станала на 59-ката?
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

• Първоначално публикувано от powerf00l Покажи съобщение
                          Аз повръчах WEFA с Bluetooth - днес со пращат, утре пристига, живот и здраве в четвъртък ще го монтират. Стискайте палци
                          Колега, щом ще играеш "тестов пилот", после да дадеш мнение, моля Най-вече за flac файловете.

Comment

• Аз лично ще се учудя, ако одъртелият ми слухов апарат успее да долови някаква разлика между 320 Kbps /48 Khz mp3 и 24 битов flac в колата. Особено пък като се има в предвид произхода на музиката.

Но както и да е. 159 заслужава само най-доброто!

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз лично ще се учудя, ако одъртелият ми слухов апарат успее да долови някаква разлика между 320 Kbps /48 Khz mp3 и 24 битов flac в колата. Особено пък като се има в предвид произхода на музиката.
                              Прав си, да.
                              И мойто "пионерче" поддържа флак и съм пускал за пробата, не хващам разлика.

Дори няяякой пич със специални уши успее да усети разлика, ще е само на място и на изгасен двигател. В движение има шум.
                              156 2.0TS

Comment

• Който може да долови разликата.

https://drive.google.com/open?id=1OC...8yOJATYCqpAIkG

И двата файла са конвертирани от wav.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X